Hotel koji nudi čokoladne sobe i čokoladni čaj

Ljubitelji čokolade mogu da biraju između tri paketa u hotelu Indigo York u Velikoj Britaniji, a osim smeštaja uz paket dobijaju i niz pogodnosi, od degustacija čokolade u sobi do čokoladnog popodnevnog čaja.

Hotel Indigo York nalazi se u Jorku, a u svoju ponudu je uvrstio je tri nova „čokoladna“ aranžmana kako bi gostima, naročito sladokuscima, omogućio potpuno uživanje. Tako možete da odsednete u „čokoladnoj sobi“, uživate u brojnim poslasticama od čokolade, pa čak i sami pravite čokoladu na radionicama.

Pročitajte i: Sve popularniji među turistima: Ovi hoteli prosto oduzimaju dah

Svaki paket uključuje boravak u jednoj od soba s čokoladnom tematikom koje imaju tamne pločice kako bi izgledale poput table čokolade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hotel Indigo York (@hotelindigoyork)

Cena varira u zavisnosti od toga za koji ćete paket da se odlučite – mlečni, beli ili tamni.

Paket Mlečna čokolada košta od 90 evra za dve osobe i uključuje noćenje u čokoladnoj sobi s doručkom.

Paket Bela čokolada kreće se od 135 evra za dve osobe, a uključuje noćenje i doručak, kao i fenomenalni popodnevni čaj od čokolade u obližnjem hotelu sa pet zvezdica. Na meniju se nalaze kombinacije lešnika i čokolade, tamne čokolade i vanile, tart od čokolade i narandže i mus od bele čokolade serviran u čaši od čokolade.

Paket Tamna čokolada kreće se od 190 evra za dve osobe, a uključuje noćenje, doručak, popodnevni čaj i izbor između degustacije čokolade ili radionice čokolade u obližnjem York Cocoa House-u.

Paketi će u hotelu Indigo York biti dostupni za leto 2021, piše Mirror.

 

Foto: Jessica Loaiza on Unsplash

Opširnije

Pronađite još sličnih članaka