Edi Marfi: Ako decu stavite na prvo mesto, nikada nećete doneti pogrešnu odluku

Kada govorimo o slavnim očevima, možemo slobodno da kažemo da Edi Marfi ima bogato iskustvo. Popularni glumac je otac desetoro dece, uzrasta 2 – 31 godine. Među njima je i 19-godišnja Bela, koja glumi njegovu ćerku u novom filmu Princ otkriva Ameriku 2.

Za Marfija je očinstvo „centar svega“. On je u intervjuu za britanski Mirror rekao da njegova porodica sada ima prednost nad karijerom.

U aprilu ću napuniti 60 godina i imam sve ove bebe. Čitava ideja o tome da snimam tri filma godišnje i budem ‘tamo negde’… To je gotovo. Shvatio sam da, ako svoju decu stavite na prvo mesto, nikada nećete doneti lošu odluku. Kada se nađete na raskršću samo se zapitajte ‘šta bi bilo najbolje za moju decu?’. Krenete li tim putem – nećete pogrešiti„, iskren je glumac.

Na pitanje da li je u dobrim odnosima sa svom decom, Edi je odgovorio: „Ja sam blagosloven čovek. Moja deca su sjajni, normalni ljudi. Niko nije ‘holivudsko derište’. Zaista sam imao sreće„.

Edi Marfi prvi put je postao otac 1989. godine, kada je sa tadašnjom devojkom Paulet Meknili dobio sina Erika. Godinu dana kasnije Tamara Hud rodila mu je sina Kristijana. Glumac se 1993. godine oženio koleginicom Nikol Mičel, sa kojom ima petoro dece: ćerke Briju, Zolu i Belu i sinove Majlsa i Šejna.

Ubrzo nakon razvoda od Nikol, 2006. godine, glumac je dospeo na naslovne strane jer je demantovao tvrdnje pevačice Mel Bi da je otac njene bebe, ćerke Ejndžel rođene u aprilu 2007. Nakon što je test očinstva dokazao suprotno, glumac je priznao ćerku, sa kojom je danas u dobrim odnosima.

Konačno, sa dugogodišnjom partnerkom Pejdž Bučer, ima dvoje dece – četvrorogodišnju ćerku i dvogodišnjeg sina.

 

Foto: Instagram/bria_murphy

Opširnije

Pronađite još sličnih članaka